Ifas er nå en del av Unisport, les mer om vårt nye varemerke på www.unisport.com >>Add to Facebook
Alle produkter
StartSelskapet

Selskapet

Selskapet

IFAS SPORT + SCANDI SPORT = 50 ÅRS EKSPERTISE

I 1966 startet Øyvind Granli det som i dag er IFAS SPORT. Planen var å starte produksjon og salg av idrettsmateriell i Norge og de første produksjonslokalene var en kjeller i Eidsvoll med 2 ansatte. Den første salgssuksessen ble idrettsbanedekket Rødstybb som det selges jevnt og trutt av den dag i dag.

1968 kom det første utbyggingstrinn på Minnesund i de lokalene vi besitter i dag, og produksjonen av teleskoptribuner ble iverksatt. Det er ikke få Ifastribuner ute på det nordiske markedet i dag.

I 1973 kjøpte man opp den svenske bedriften Simab og har nå produksjon i 2 land.

I 1987 ble bedriften solgt til finske interesser og eies i dag av Kerko Sport OY et konsern med virksomhet i Finland, Sverige og Norge. Gruppen bedriver i dag produksjon av, salg av idrettsutstyr til de fleste sporter og sikkerhetskontroll av både utendørs og innendørs utstyr.

I 2001 kjøpte IFAS SPORT opp det Bergensbaserte Scandi Sport og sammen med Scandi Sport og resten av gruppen ser vi fremtiden lyst i møte.
 

ETT SKRITT FORAN...

Hvorfor er IFAS SPORT og SCANDI SPORT Norges største leverandører av utstyr til idrett?

IFAS SPORT og SCANDI SPORT har sammen med sine søsterbedrifter KERKO SPORT og RANTZOWS SPORT en unik kompetanse når det gjelder utstyr og innredning til sportshaller. Hos oss finnes det kunnskap og forståelse for hva så vel skoleidrett, mosjonister og elite krever av sitt utstyr.

Hoveddelen av våre produkter utvikler og produserer vi selv innad i gruppen og i prinsippet testes alle produkter av oss. Det er en garanti for at våre produkter tilfredsstiller de krav som stilles til sikkerhet, kvalitet, funksjon, holdbarhet og design av våre kunder.

Våre tjenester omfatter alt fra den minste bordtennisball til prosjektering og levering av komplette sportsanlegg. I vår virksomhet inngår også sikkerhetskontroller av idrettsutstyr både for utendørs og innendørsbruk.

Et nært samarbeide med våre kunder, fremstående idrettseksperter, arkitekter og designere gjør at vi hele tiden kan tilby et aktuelt sortiment.

Det handler selvsagt om hele tiden å bli bedre. Den innstillingen forener oss og alle de som bruker våre produkter.

Ikke nøl med å ta kontakt med en av våre medarbeidere for rådgivning eller besøk.